Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 08.10. 2024
Dnes má svátek Věra
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Slanečci v octovém nálevu

fotka Slanečci v octovém nálevu
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 55 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 5

Použité suroviny receptu Slanečci v octovém nálevu:

2 ks velkých slanečků  | 2 ks červené cibule  | 1 ks malé mrkve  | 1 ks malého kousku křenu  | 1 ks kousku sušeného zázvoru  | 2 ks malých bobkových listů  | 4 ks zrnek pepře  | 1/4 lžičky hořčičných semínek  | dle chuti: ocet  | dle chuti: cukr

Postup přípravy receptu Slanečci v octovém nálevu:

Slanečky rozřízneme na břišní straně od ocasu k hlavě, vyjmeme vnitřnosti, hlavy odřízneme a slanečky namočíme na noc do studené vody. Druhý den je nakrájíme na proužky široké asi 2 cm, přidáme na plátky nakrájenou cibuli, na kolečka nakrájenou mrkev a křen, koření a urovnáme vše do sklenice. Cukr svaříme s octem a trochou vody, vychladíme a nalijeme na slanečky. Necháme je v chladničce nejméně 4 hodiny proležet a podáváme.



Fotky receptu Slanečci v octovém nálevu:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Slanečci v octovém nálevu
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !