Použité suroviny receptu Slavnostní šlehačková bábovka z remosky:
3 vejce
| 100 g mouč. cukru
| 350 g polohrubé mouky
| 1 kypř. prášek
| 1 vanil. cukr
| 1 šlehačka
| 2 lžíce kakaa
| dle potřeby: tuk na vymazání a mouka na vysypání formy
| 1 čokoládová poleva
| dle chuti: moučkový cukr a citronová šťáva na ozdobu
Postup přípravy receptu Slavnostní šlehačková bábovka z remosky:
V míse jsme pečlivě promíchali všechny uvedené suroviny. Vzniklé těsto jsme rozdělili na dvě části. První jsme vlili do remoskové mísy, druhou jsme obarvili kakaem a doplnili jí dávku. Pekli jsme 55 minut. Vychladlou bábovku jsme ozdobili rozehřátou čokoládovou polevou. Po jejím ztuhnutí jsme promíchali citr. šťávu s mouč. cukrem a touto polotekutou směsí pokapali čokoládový povrch bábovky.
Fotky receptu Slavnostní šlehačková bábovka z remosky:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!