Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 14.12. 2025
Dnes má svátek Lýdie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Sleď na hořčici

fotka Sleď na hořčici
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  ++++++++-_
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Sleď na hořčici:

4 sledě  | 6 lžic ostré dijonské hořčice  | 100 ml suchého bílého vína  | 250 ml smetany  |  sůl  |  pepř

Postup přípravy receptu Sleď na hořčici:

Troubu předehřejeme na 180 stupňů. Očištěné a osušené sledě potřeme hořčicí a vložíme do pekáčku. Smetanu smícháme s vínem, solí a pepřem a vlijeme na ryby. Za občasného přelévání šťávou pečeme 30 minut.
Podáváme s vařenými bramborami.


Fotky receptu Sleď na hořčici:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Sleď na hořčici
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !