Použité suroviny receptu Sledi na bylinkovém másle:
4 sledi
| 4 lžíce citrónové šťávy
| sůl
| 100 g bylinkového másla
| trochu hladké moouky na posypání
Postup přípravy receptu Sledi na bylinkovém másle:
Sledě důkladně omyjeme a osušíme, pokapeme citrónovu šťávou a necháme vsáknout asi 15 minut. Zevnitř i zvenku osolíme. Polovinu bylinkového másla rozehřejeme a potřeme jím sledě zvenku i zevnitř, poprášíme moukou a grilujeme. Po 5 až 7 minutách obracíme. Před podáváním polijeme zbylým rozehřátým bylinkovým máslem. Jako příloha se hodí brambory v alobalu nebo rýže a míchaný salát.
Fotky receptu Sledi na bylinkovém másle:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!