Vložil: | Natural |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 30 min |
Hodnocení: |
|
Počet hodnocení: | 3 |
|
|
Použité suroviny receptu Sleďové filety ve smetanové omáčce:
4 velké zavináče
| 200 ml smetany ke šlehání
| 100 ml majonézy
| 1 cibule
| 1 kyselé jablko
| 2-3 sladkokyselé okurky
| dle chuti: hořčice, cukr, pepř a sůl
Postup přípravy receptu Sleďové filety ve smetanové omáčce:
Zavináče rozvineme, náplň odstraníme (sníme, vyhodíme, nebo uschováme a vymyslíme pro ni jiné uplatnění), ryby nakrájíme na dvoucentimetrové plátky.
Šlehačku prošleháme s majonézou a hořčicí, přidáme cibuli nakrájenou na půlkolečka, jablko a okurky na asi centimetrové špalíčky. Vše smísíme a dochutíme cukrem, solí, a pepřem a necháme proležet.
Fotky receptu Sleďové filety ve smetanové omáčce:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!