Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny 28. března slavíme Den učitelů28. března slavíme Den učitelů Ryby - roční horoskop na rok 2025Ryby - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 10.03. 2025
Dnes má svátek Viktorie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Šlehaný tvaroh v piškotovém věnečku

fotka Šlehaný tvaroh v piškotovém věnečku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 75 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Šlehaný tvaroh v piškotovém věnečku:

250 g měkkého tučného tvarohu (vanička)  | 250 g čerstvých jahod  | 1 sáček cukrářských piškotů  | 1,5 - 2 dl smetany ke šlehání  | 3 lžíce jahodové marmelády  | 2 lžíce medu  |  jahodová poleva (prodává se hotová)

Postup přípravy receptu Šlehaný tvaroh v piškotovém věnečku:

Polovinu jahod (těch horších) omyjeme, zbavíme stopek a rozmačkáme s marmeládou a medem. Přidáme tvaroh a šlehačku a pomocí ručního mixéru vše rozmícháme na hladký krém. Širší hrníčky vyložíme potravinovou fólií, po obvodu je vyložíme cukrářskými piškoty a střed naplníme tvarohovým krémem. Naplněné hrníčky uložíme nejméně hodinu v chladu, pak z nich tvaroh s piškoty opatrně vyklopíme a ozdobíme zbylými jahodami a polevou.


Fotky receptu Šlehaný tvaroh v piškotovém věnečku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Šlehaný tvaroh v piškotovém věnečku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles