Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny 28. března slavíme Den učitelů28. března slavíme Den učitelů Ryby - roční horoskop na rok 2025Ryby - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 13.03. 2025
Dnes má svátek Růžena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Slepice po čínsku

fotka Slepice po čínsku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Slepice po čínsku:

4 porce slepice  |  sůl  | 1 šálek mraženého hrášku  | 1 ks cibule  |  olej  | 2 dl vývaru  | trochu mletý zázvor  |  glutasol  |  sójová omáčka  | špetka tymián  | 1/2 stroužku česneku  | 1lžíce škrobové moučky

Postup přípravy receptu Slepice po čínsku:

Porce slepice zalijeme vařící vodou, osolíme a uvaříme doměkka. Necháme je ve vývaru prochladnout, pak je vykostíme a nakrájíme na hranolky. Cibuli zpěníme na oleji na velké pánvi, přidáváme maso a smažíme je 2 min. Zalijeme je naběračkou vývaru, přidáme zázvor, glutasol, sójovou omáčku, hrášek, cukr a dusíme ještě 4 minuty. Poté vmícháme škrobovou moučku, rozmíchanou ve dvou lžících vody a dusíme minutu. Podáváme s rýží.


Fotky receptu Slepice po čínsku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Slepice po čínsku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles