Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Ryby - roční horoskop na rok 2025Ryby - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 23.02. 2025
Dnes má svátek Svatopluk
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Slepičí kaldoun

fotka Slepičí kaldoun
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Slepičí kaldoun:

200g sl.drubku  |  kořenova zelenina  |  květak  | 40g masla  | 40g mouky

Postup přípravy receptu Slepičí kaldoun:

Játrové nočky: 1 slepičí játra, 2 lžíce strouhanky, 1vejce, 1 lžíce hrubé mouky, česnek, pepř, sůl, malý kousek cibule.



Očištěné drůbky bez jater zalijeme litrem vody, přidáme pepř, nové koření, sůl a pod pokličkou uvaříme do měkka. Ke konci varu přidáme cibuli a kořenovou zeleninu. Vývar procedíme, maso obereme z kostí a pokrájíme na kousky. Z másla a mouky připravíme světlou jíšku, zředíme ji prochladlým vývarem z drůbků, rozšleháme a vaříme čtvrt hodiny. Potom přidáme květák rozebraný na růžičky a uvaříme jej do měkka. Do zbylé osolené vody zavaříme navlhčenou lžičkou nočky, játra a česnek uškrábeme na prkénku, přidáme drobně pokrájenou cibuli a promícháme s ostatními přísadami. Vaříme je asi 4 minuty a vše přidáme do polévky současně s masem. Polévku necháme přejít varem a podáváme s nasekanou zelenou petrželkou.



Fotky receptu Slepičí kaldoun:

Slepičí kaldoun
Fotky vložil: MichelePrg 
Hodnocení receptu Slepičí kaldoun
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !