Použité suroviny receptu Slepičí polévka se žampiony:
1800 ml slepičího vývaru
| 200 g pórku
| 800 g vařené slepice
| 5 ks vajec
| 200 g steril. žampionů bez nálevu
| 167 g špaget
| 60 ml rýžového vína
| 20 g glutasolu
| 20 g vegety
| 20 g soli
Postup přípravy receptu Slepičí polévka se žampiony:
Do osoleného vařícího vývaru dáme na kostičky krájený pórek a vařené slepičí maso a krátce povaříme. Potom vmícháme rozšlehané vejce, přidáme plátky žampionů a uvařené krájené špagety. Polévku ochutíme dezertním vínem, glutasolem a vegetou. Vývar krátce provaříme. Zdobíme na talíři sekanou petrželkou.
Fotky receptu Slepičí polévka se žampiony:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!