Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 13.02. 2025
Dnes má svátek Věnceslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Slepičí polévka Ujházy

fotka Slepičí polévka Ujházy
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 100 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Slepičí polévka Ujházy :

půl slepice a zelené papriky  | 3 zrnka pepře  | 1 cibule  | 5 dkg polévkových nudlí  | kousek mrkve, celeru a petržele  | 1 lžíce hrášku  | špetka soli  | trocha petrželky  | 1 rajče  | 1 stroužek česneku  | 5 dkg růžičkové kapusty  | 5 dkg žampiónů

Postup přípravy receptu Slepičí polévka Ujházy :

Slepici vložíme do hrnce, zalijeme studenou vodou, osolíme, opepříme, přidáme cibuli a česnek a vaříme na mírném ohni, až maso téměř změkne. Pak vhodíme zeleninu a žampióny a vaříme do změknutí. Slepici vyjmeme, vykostíme a maso nakrájíme na kousky, zeleninu na nudličky, žampióny na plátky a vložíme do procezené polévky. Uvedeme do varu, dochutíme solí a přidáme zvlášť uvařené, propláchnuté a scezené nudle. Polévku posypeme usekanou petrželkou a podáváme.


Fotky receptu Slepičí polévka Ujházy :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Slepičí polévka Ujházy
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !