Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 12.02. 2025
Dnes má svátek Slavěna
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Slovenské krvavničky

fotka Slovenské krvavničky
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 13

Použité suroviny receptu Slovenské krvavničky:

800 g žemlí  | 500 g vepřového ořezu  | 6 dl vepřové krve  | 2 větší cibule  |  500 g syrového sádla  |  sůl  |  mletý pepř  |  majoránka  |  muškátový květ  |  střeva  |  špejle

Postup přípravy receptu Slovenské krvavničky:

Žemle nakrájíme na kostičky a na plechu na sucho v troubě opečeme, až jsou křupavé, pak zalejeme přecezenou krví. Sádlo nakrájíme na kostky a vyškvaříme. Oddělíme škvarky a na sádle opražíme na jemno nakrájenou cibuli. Vepřový ořez uvařený ve slané vodě vyjmeme a rozsekáme spolu se škvarky. Zlehka vmícháme do namočených žemlí s krví rozsekané maso, škvarky a cibuli a plníme do střev, která nejsou šlemovaná a jsou širší. Krvavničky vaříme ve vodě 90°C horké tak dlouho, až Po vpichu špejlí neteče krev. Vařené opláchneme ve studené vodě, poklademe na prkénko a necháme v chladné místnosti zatuhnout. Během chladnutí musíme krvavničky několikrát otočit, nejméně však třikrát, aby se sádlo rovnoměrně v krvavničce rozptýlilo.


Fotky receptu Slovenské krvavničky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Slovenské krvavničky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !