Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Ryby - roční horoskop na rok 2025Ryby - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 25.02. 2025
Dnes má svátek Liliana
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Slovenské řezy

fotka Slovenské řezy
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 80 min
Hodnocení:  +++-______
Počet hodnocení: 7

Použité suroviny receptu Slovenské řezy:

300 g hladké mouky  | 1 lžička prášku do pečiva  | 200 g rostlinného tuku  | 1 sáček vanilkového cukru  | 1 lžíce moučkového cukru  |  sůl  |  citronová kůra z 1/2 citronu  | 1 vejce  | 1 lžíce vody(mléka)  | nádivka:  | 2 vejce  | 2 žloutky  | 200 g moučkového cukru  | 1 vanilkový cukr  | 150 g strouhaných ořechů  | 50 g čokolády na vaření

Postup přípravy receptu Slovenské řezy:

Mouku smícháme s práškem do pečiva, cukrem, špetkou soli, citronovou kůrou, tukem a vejcem, podle potřeby přidáme lžíci vody nebo mléka. Přikryjeme ho a necháme asi 20 minut odpočinout. Mezitím si připravíme náplň: vyloupané ořechy nastrouháme, vejce i žloutky ušleháme s cukrem, zašleháme rozehřátou čokoládu a zahustíme ořechy. Pokud je náplň příliš hustá, můžeme pokapat trochou rumu nebo vmíchat lžíci meruňkové marmelády. Těsto rozdělíme na poloviny a vyválíme na pláty. První plát vložíme na pomaštěný a hrubou moukou vysypaný plech, potřeme nádivkou, překryjeme druhým plátem, povrch propícháme vidličkou a ve středně teplé troubě upečeme.


Fotky receptu Slovenské řezy:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Slovenské řezy
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !