Použité suroviny receptu Smažená jablka v pivním těstíčku:
500 g jablek
| 3 vejce
| 250 g hladké mouky
| 200 ml světlého piva
| dle chuti: sůl
| dle potřeby: olej
| dle chuti: skořicový cukr
| 1 čokoládová poleva
Postup přípravy receptu Smažená jablka v pivním těstíčku:
Omytá a oloupaná jablka nakrájíme na plátky a zbavíme jadřince. Připravíme si pivní těstíčko z piva, žloutků, soli a mouky. Dále ušleháme z bílků sníh, který vmícháme do těstíčka. Ve směsi namáčíme jablka a pečeme dozlatova. Hotová, na ubrousku okapaná jablka posypeme cukrem smíchaným se skořicí a ozdobíme čokoládovou polevou.
Fotky receptu Smažená jablka v pivním těstíčku:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!