Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 04.10. 2024
Dnes má svátek František
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Smažené jablečné kroužky

fotka Smažené jablečné kroužky
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 55 min
Hodnocení:  ++________
Počet hodnocení: 1

Použité suroviny receptu Smažené jablečné kroužky:

5 středních jablek  | 180 g hladké mouky  | 2 vejce  | 250 ml minerální vody  | 4 lžíce moučkového cukru  | 1 lžička mleté skořice  |  špetka soli  |  olej

Postup přípravy receptu Smažené jablečné kroužky:

Mouku, minerálku a žloutky smícháme v míse, přidáme špetku soli a vyšleháme v hladké těstíčko. Necháme ho asi 20 minut stát. Mezitím si oloupeme jablka, speciálním vykrajovátkem odstraníme jádřince a pak jablka nakrájíme na centimetrové plátky, tedy vlastně kroužky.

Z bílků ušleháme tuhý sníh a vmícháme do těsta. Do takto připraveného těstíčka namáčíme jablečné kroužky a ihned je vkládáme do rozpáleného oleje. Smažíme dozlatova z obou stran. Hned po upečení je obalíme v cukru smíchaném s mletou skořicí.


Fotky receptu Smažené jablečné kroužky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Smažené jablečné kroužky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !