Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 24.11. 2024
Dnes má svátek Emílie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Smažené jehněčí

fotka Smažené jehněčí
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 65 min
Hodnocení:  ++-_______
Počet hodnocení: 5

Použité suroviny receptu Smažené jehněčí:

800 g jehněčího nebo kůzlečího předního masa  | 40 g má­sla  | dle chuti: sardelová pasta  | 20 g hladké mouky  | 1—2 vejce  | 1 lžíce mouky  | dle chuti: sůl  | dle potřeby: strouhanka  | 80 g sádla na smažení

Postup přípravy receptu Smažené jehněčí:

Jehněčí nebo kůzlečí maso vykostíme, nakrájíme na kousky a naklepeme. Potřeme je sardelovým máslem a obalíme v hladké mouce. Namočíme v rozšlehaném vejci, do kterého můžeme přidat lžíci mléka a sůl, a ve strouhance obalíme. Smažíme v rozehřátém sádle nejprve pod pokličkou a pak dosmažíme dozlatova. Klademe na teplou misku a pokape­me rozehřátým máslem. Podáváme s bramborovým salátem.
Příprava sardelového másla: 40 g másla rozetřeme s malým množstvím sardelové pasty.



Fotky receptu Smažené jehněčí:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Smažené jehněčí
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !