Vložil: | Martinna |
Porcí: | 5 |
Doba přípravy: | 45 min |
Hodnocení: |
![1/10, hlasovalo 1 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![1/10, hlasovalo 1 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif) ![1/10, hlasovalo 1 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif) ![1/10, hlasovalo 1 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif) ![1/10, hlasovalo 1 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif) ![1/10, hlasovalo 1 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif) ![1/10, hlasovalo 1 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif) ![1/10, hlasovalo 1 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif) ![1/10, hlasovalo 1 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif)
|
Počet hodnocení: | 1 |
|
|
Použité suroviny receptu Smažené ryby po italsku :
1 kg ryb( kapr , drobné sladkovodní ryby , filé z mořských ryb )
| tuk na smažení
| sůl
| 3 vejce
| 3 lžíce mouky
| 2 lžíce oleje
| 1 lžíce mléka
| 1 lžička drceného rozmarýnu
| sůl
| pepř
| sekaná petržel
Postup přípravy receptu Smažené ryby po italsku :
Ryby rozkrájíme na kousky, osolíme a omočíme v těstíčku (připraveném z vajec, mouky, oleje, mléka, rozmarýnu, soli, pepře a sekané petrželky). Usmažíme je do růžova.
Fotky receptu Smažené ryby po italsku :
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!