Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 21.12. 2025
Dnes má svátek Natálie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Smažený kapr po čínsku

fotka Smažený kapr po čínsku
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Smažený kapr po čínsku:

6 porcí kapra  | 2 vejce  |  hladká mouka  |  škrob  |  sůl  | 1 dl sójové omáčky  |  olej na smažení  | 1 pórek  |  cukr  |  citrón  | 6 feferonek  | šálek vývaru  | 0,5 dl dezertního vína  |  vegeta

Postup přípravy receptu Smažený kapr po čínsku:

Z poloviny sójové omáčky, vajec, studené vody, hladké mouky a škrobu si připravíme hustší těstíčko, ve kterém porce osoleného, staženého a vykostěného kapra máčíme a v horkém oleji usmažíme. Necháme okapat. Na malém množství oleje orestujeme pórek krájený na plátky, přidáme cukr, citronovou šťávu, vegetu, víno, sekané feferonky a zbytek sójové omáčky. Prohřejeme a dochutíme. Připravenou směsí přeléváme usmažené porce kapra. Zdobíme petrželkou a citronem.


Fotky receptu Smažený kapr po čínsku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Smažený kapr po čínsku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !