Postup přípravy receptu Smažený králík předem naložený:
Králíka omyjeme, osušíme a odblaníme. Zadní stehna vykostíme a každé stehno rozkrojíme na dva plátky. Z hřbetu vykrojíme váleček, který rozkrájíme na plátky. Vykostěné maso naklepeme, potřeme jemně česnekovou pastou a opepříme. Do misky dáme jogurt a smícháme ho s plnotučnou hořčicí. Touto směsí potřeme plátky masa a položíme je do hlubokého talíře na sebe. Dáme do chladu a necháme proležet do druhého dne. Druhý den obalujeme. V misce rozšleháme vejce, přidáme nastrouhaný sýr, trochu česnekové pasty a dobře pormícháme. Na pánvi rozehřejeme olej na smažení. Maso necháme potřené jogurtem s hořčicí a obalíme ho nejprve ve vaječném těstíčku a pak ve strouhance. Hned smažíme.