100 g jater
| 100 g skopového masa ze hřbetu nebo z kýty
| 100 g uzeného bůčku
| 100 g hovězího masa (svíčkové)
| 100 g vepřových ledvinek
| asi 60 g tuku
| 1 cibule
| dle chuti: pepř a sůl
Postup přípravy receptu Směs masa na rožni:
Maso nakrájíme na malé plátky 5x5 cm, ledvinky rozpůlíme. Plátky osolíme, opepřime a napícháme na jehlu střídavě s cibulí nakrájenou na kolečka. Jehly položíme přes okraj pekáče s tukem nebo na rošt. Pekáč vsuneme do horké trouby a maso často poléváme. Možno přidat též rajčata, jablka a ananas, nakrájené na plátky. Podáváme na jehlách.
Fotky receptu Směs masa na rožni:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!