Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Býk - roční horoskop na rok 2025Býk - roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 05.05. 2025
Dnes má svátek Klaudi
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Smradlavé kuřecí kapsy

fotka Smradlavé kuřecí kapsy
Vložil:
Porcí:3
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 1

Použité suroviny receptu Smradlavé kuřecí kapsy:

600 g kuřecích prsíček  | 1 šlehačka na šlehání  | 6 plátků šunky  | 100g nivy  | 100g romaduru  |  petrželka  |  pomazánkové máslo  |  koření dle chuti

Postup přípravy receptu Smradlavé kuřecí kapsy:

Náplň:pár plátků šunky,kousek nivy,romadur,petrželka-vše rozkrájet na malé kousky,je možný spojit třeba pomazánkovým máslem
Kuřecí prsíčka opláchnout,osušit,buď nařezat jako na řízek,na jednu půlku poklást náplň,přiklopit a spíchat párátky,nebo prostě vyříznout v celém prsíčku kapsu a do té nastrkat náplň.Díru pak taky spíchnout párátkem.
Kapsy dát do máslem vymazaného pekáčku,zvrchu posolit,opepřit,třeba:grilovací koření,pečené kuře,nebo kari,petrželku,cokoliv.Zalít smetanou,péct tak dlouho,dokud se ze smetany nestane hustá omáčka,a je třeba to maso během pečení tou smetanou přelívat,aby se zvrchu nepřipeklo.Peče se asi hodinu.


Fotky receptu Smradlavé kuřecí kapsy:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Smradlavé kuřecí kapsy
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !