Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Blíženci - roční horoskop na rok 2025Blíženci - roční horoskop na rok 2025 Léto - čas jahodLéto - čas jahod
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 31.05. 2025
Dnes má svátek Kamila
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Šneci s bylinkovým máslem

fotka Šneci s bylinkovým máslem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Šneci s bylinkovým máslem:

12 ks mražených šneků  | 300 g hrubé soli  | 300 ml vinného octa  | 500 ml bílého vína  | 1 ks cibuli  | 1 ks mrkev  | 1 stonek řapíkatého celeru  | 2 stroužky česneku  | 1 svazek bouquet garni z tymiánu,bobkového listu a petrželky(Svázaného do svazečku)  |  sůl, pepř  |  Bylinkové máslo:  | 100 g másla  | 1 ks šalotka  | 1 stroužek česneku  | hrst nasekané petrželky  |  sůl,pepř

Postup přípravy receptu Šneci s bylinkovým máslem:

Šneky opereme a namočíme na 10 hodin do soli a octa. Uvolní to sliz. Znovu šneky dobře opereme a dáme na 30 minut do vařicí vody. Vyndáme a vybereme maso z ulit. Odřízneme černá střívka a znovu šneky opereme. Ulity si dáme stranou. Šneky dáme do hrnce, přilijeme víno, přidáme bouquet garni, pokrájenou mrkev, cibuli, celer, česnek, sůl a pepř. Zakryjeme pokličkou a šneky dusíme 3 hodiny. Potom je vyndáme.
Bylinkové máslo: Máslo smícháme s najemno nakrájenou petrželkou, česnekem a šalotkou. Osolíme a opeříme.
Šnečí maso dáme do ulity a ulitu uzavřeme bylinkovým máslem.


Fotky receptu Šneci s bylinkovým máslem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Šneci s bylinkovým máslem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !