Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 25.11. 2024
Dnes má svátek Kateřina
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Špagety aglio olio peperoncini

fotka Špagety aglio olio peperoncini
Vložil:
Porcí:2
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Špagety aglio olio peperoncini:

špagety  |  směs koření „Aglio peperoncini“  |  olivový olej  | 100 g sušených rajčat v oleji  | podle chuti sýr parmazán

Postup přípravy receptu Špagety aglio olio peperoncini:

Nejdříve dáme do hlubší pánve 4 lžíce olivového oleje a přisypeme 2 vrchovaté lžíce směsi koření „Aglio peperoncini“. Koření necháme za studena nasáknout olejem a změknout.

Uvaříme špagety podle návodu, slijeme a přikryté necháme chvilku „dojít“.

Sušená rajčata vyndáme z oleje, nakrájíme na kousky a přidáme do pánve ke koření. Vše pomalu osmahneme až Nám česnek začne mírně hnědnout a směs začne výrazně vonět (2-3 minuty). Teď je správný čas přidat do pánve špagety a za opatrného promíchávání 2-3 minuty osmahneme.

Podáváme posypané strouhaným parmazánem. Spaghetti aglio olio peperoncini můžete servírovat i jako výbornou přílohu například ke steakům.


Fotky receptu Špagety aglio olio peperoncini:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Špagety aglio olio peperoncini
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !