Použité suroviny receptu Špagety aglio olio peperoncini:
špagety
| směs koření „Aglio peperoncini“
| olivový olej
| 100 g sušených rajčat v oleji
| podle chuti sýr parmazán
Postup přípravy receptu Špagety aglio olio peperoncini:
Nejdříve dáme do hlubší pánve 4 lžíce olivového oleje a přisypeme 2 vrchovaté lžíce směsi koření „Aglio peperoncini“. Koření necháme za studena nasáknout olejem a změknout.
Uvaříme špagety podle návodu, slijeme a přikryté necháme chvilku „dojít“.
Sušená rajčata vyndáme z oleje, nakrájíme na kousky a přidáme do pánve ke koření. Vše pomalu osmahneme až Nám česnek začne mírně hnědnout a směs začne výrazně vonět (2-3 minuty). Teď je správný čas přidat do pánve špagety a za opatrného promíchávání 2-3 minuty osmahneme.
Podáváme posypané strouhaným parmazánem. Spaghetti aglio olio peperoncini můžete servírovat i jako výbornou přílohu například ke steakům.
Fotky receptu Špagety aglio olio peperoncini:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!