400 - 500 g špaget
| 500 g tuňáka
| 1 polévková lžíce oleje
| 2 prolisované stroužky česneku
| 1 mrkev
| 2 cibule nebo pórek
| 1 dl kečupu
| 1,5 dl Cola
| 2 dl zeleninového vývaru
| 1 malá plechovka ananasu
| bílý pepř
| kari koření
| sušený zázvor
| bazalka
Postup přípravy receptu Špagety art nouveau:
Uvařte špagety. Nakrájejte cibuli a mrkev, osmažte na oleji asi 2 - 3 minuty. Přidejte tuňáka a za stáleho míchání nechejte smažit asi 4 - 5 minut. Přilejte vývar, 1,5 dl Coly a kečup. Nakonec přidejte ananas a nechte podusit na mírném ohni asi 8 - 10 minut. Přidejte koření, bylinky a dále podle uvážení dochuťte. Hotové špagety servírujte přelité omáčkou.
Fotky receptu Špagety art nouveau:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!