Použité suroviny receptu Špagety s rajčatovo-tuňákovou omáčkou :
1 cibule
| 1 lžíce oleje
| 5 snítek oregana
| 375 ml konzervovaných rajčat
| sůl, pepř
| špetka cukru
| 1 konzerva tuňáka ve vlastní šťávě
| 400 g špaget
Postup přípravy receptu Špagety s rajčatovo-tuňákovou omáčkou :
Cibuli nadrobno rozkrájíme. Rozehřejeme olej a cibuli na něm zesklovatíme. Oregano opereme, osušíme a otrháme lístky. Přidáme i s rajčaty k cibuli a asi 5 minut dusíme. Po 2 minutách přidáme hrášek a ještě 5 minut dusíme. Osolíme, opepříme a trochu přisladíme. Z tuňáka slijeme šťávu a vidličkou ho rozdrobíme na kusy. V omáčce prohřejeme. Špagety uvaříme v osolené vodě doměkka. Scedíme, necháme okapat. Promícháme s rajčatovo-tuńákovou omáčkou a podáváme.
Fotky receptu Špagety s rajčatovo-tuňákovou omáčkou :
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!