Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 05.07. 2025
Dnes má svátek Cyril a Metoděj
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Špalda s kari

fotka Špalda s kari
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 75 min
Hodnocení:  +++-______
Počet hodnocení: 7

Použité suroviny receptu Špalda s kari:

15 dkg špaldy  | 1/4 dužiny tykve  | 2 pórky  | 1 svazek mrkve  | 2 vejce  | 5 lžic másla  | 150 ml smetany  | 2 lžičky kari  | 10 dkg pohanky  | 1 lžíce sojové mouky  | z 1/2 citronu šťáva  | dle chuti: máta, pepř a sůl

Postup přípravy receptu Špalda s kari:

Špaldu namočíme na 10 hodin do 300 ml vody. Pórek a mrkev nakrájíme na kolečka, tykev na kostky, podusíme 10 minut na másle, přidáme smetanu, kari sůl, pepř a vaříme 5 minut. Špaldu vaříme 1/4 hodiny. Smícháme pohanku, mouku, 1/2 lžičky soli, pepř a 4 lžíce másla, vejce, citronovou šťávu a 2/3 máty. Necháme 1/4 hodiny stát. Z těsta vypichujeme noky a vaříme 10 minut v osolené vodě. Podáváme zdobené mátou.


Fotky receptu Špalda s kari:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Špalda s kari
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !