Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 22.06. 2025
Dnes má svátek Pavla
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Španělská česnečka

fotka Španělská česnečka
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 3

Použité suroviny receptu Španělská česnečka :

1, 5 l vody  | 2 ks vejce  | ¼ hrnku olivového oleje  | 7 stroužků česneku  |  sůl  |  chilli koření  | ½ hrnku strouhanky  | lžička sladké mleté papriky  | 3 ks rajčata  |  zelená petrželka

Postup přípravy receptu Španělská česnečka :

Nejdříve si očistíme česnek, opláchneme rajčata, odstraníme z nich vnitřky a nakrájíme je na proužky. Do hrnce na polévku dáme olej a rozehřejeme jej. Přidáme prolisovaný česnek a za stálého míchání ho osmahneme. Poté přidáme strouhanku a opečeme do růžova. Vše zalijeme horkou vodou, ihned přidáme nakrájená rajčata a všechno koření. Zvolna vaříme asi půl hodiny. Do vařící polévky přilijeme tenkým proudem a přes vidličkou rozšlehaná vejce a vše necháme při mírné teplotě vařit ještě asi 3 minuty.



Fotky receptu Španělská česnečka :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Španělská česnečka
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !