Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Nejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDYNejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDY Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 22.12. 2025
Dnes má svátek Šimon
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Špenát zapečený se žampiony a sýrem

fotka Špenát zapečený se žampiony a sýrem
Vložil:
Porcí:8
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 47

Použité suroviny receptu Špenát zapečený se žampiony a sýrem:

300 g mraženého špenátu  | 200 g žampionů  | 200 g tvrdého sýra  | 200 g měkkého tvarohu  | 1 vejce  | 4 lžíce čersrvého kopru  | 1-2 lžíce pažitky či petrželky  | 2 lžičky citronové šťávy  |  olej  |  sůl, pepř

Postup přípravy receptu Špenát zapečený se žampiony a sýrem:

V kastrole rozpálíme olej, přidáme žampiony pokrájené na plátky, osolíme, opepříme a přidáme 2 lžičky citronové šťávy. Mícháme a vaříme, až jsou žampiony měkké a voda se vypařila. Přidáme rozehřátý špenát a vaříme dalších asi 5 minut. Když je špenát uvařený zamícháme do něj ještě pokrájený kopr a necháme trochu vychladnout. V míse smícháme vejce, tvaroh, nastrouhaný sýr a nasekanou petrželku. Pak smícháme vaječnou směs se špenátem a žampiony a přelijeme do zapékací misky. Pečeme v předehřáté troubě asi 30 minut, až směs nahoře zhnědne.


Fotky receptu Špenát zapečený se žampiony a sýrem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Špenát zapečený se žampiony a sýrem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
    Náš tip


    Další tipy


    NAVŠTIVTE NÁS ...
    PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

    Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !