Použité suroviny receptu Špenátové lasagne s rybími filety:
1 ks polotovaru lasagne
| 40 g másla
| 40 g hladké mouky
| 350 ml mléka
| strouhaný muškátový oříšek
| sůl
| pepř mletý
| 300 g mraženého listového špenátu
| 1 lžíce oleje
| 4 ks rajčat
| 2 lžíce sekaného kopru
| 300 g rybích filé
| 100 g hermelínu
Postup přípravy receptu Špenátové lasagne s rybími filety:
Lasagne předvaříme podle návrhu na obalu.
Na másle osmahneme mouku, zalijeme ji mlékem a za stálého míchání ji 5 minut povaříme. Dochutíme ji muškátem, solí a pepřem.
Troubu předehřejeme na 180 stupňů. Špenát rozmrazíme a podusíme na oleji. Rajčata nakrájíme. Zeleninu a kopr přidáme do omáčky.
Rybu omyjeme, osušíme a osolíme. Hermelín nakrájíme na plátky. Do vymazaného ohnivzdorného pekáče dáme lasagne, rybu, sýr a vše přelijeme omáčkou. Pečeme asi 35 minut.
Fotky receptu Špenátové lasagne s rybími filety:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!