Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Nejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDYNejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDY Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 22.12. 2025
Dnes má svátek Šimon
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Špenátové lasaně s lososem

fotka Špenátové lasaně s lososem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  ++++++++__
Počet hodnocení: 3

Použité suroviny receptu Špenátové lasaně s lososem:

500 g lososa  | 400 g lasaní  | 6 lžic sójové omáčky  | 1 stroužek česneku  | 50 g másla  | 70 g hladké mouky  | 1 l mléka  | 400 g mraženého špenátu  |  strouhaná mozzarella  |  sůl  |  pepř  |  muškátový květ

Postup přípravy receptu Špenátové lasaně s lososem:

Lososa nakrájíme podélně na tři až čtyři plátky a necháme asi hodinu marinovat v sójové omáčce smíchané s prolisovaným česnekem.

Z másla, mouky a mléka připravíme bešamel a ochutíme jej pepřem, muškátem a solí. Troubu předehřejeme na 200 °C. Do většího hrnce dáme 2 litry vody, osolíme a přivedeme k varu. Do vroucí vody vložíme lasaně a během asi 5 minut je předvaříme.

Zapékací mísu vymažeme a střídavě do ní pokládáme ve vrstvách lasaně, špenát a lososa. Každou vrstvu zalijeme trochou bešamelu. Jako poslední vrstvu dáváme lazaně, zalijeme bešamelem a na závěr posypeme strouhaným sýrem. Zapékáme asi 20 minut.


Fotky receptu Špenátové lasaně s lososem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Špenátové lasaně s lososem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
    Náš tip


    Další tipy


    NAVŠTIVTE NÁS ...
    PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

    Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !