8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 04.05. 2024
Dnes má svátek Květoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Špenátové rizoto se žampiony

fotka Špenátové rizoto se žampiony
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  ++++++-___
Počet hodnocení: 23

Použité suroviny receptu Špenátové rizoto se žampiony:

1 balení mraženého špenátu  | 1 cibule  | 2 stroužky česneku  | 40 g másla  | 300 g rýže  | 750 ml slepičího vývaru  | 400 g žampionů  |  pepř a sůl  | na ozdobu: strouhaný sýr  |  oranžová paprika

Postup přípravy receptu Špenátové rizoto se žampiony:

Nejprve necháme trochu rozmrazit špenát, poté ho krátce podusíme. Přidáme pepř a sůl. V hrnci rozpustíme polovinu másla, nadrobno pokrájenou cibuli a česnek na něm necháme zesklovatět. Přidáme propláchnutou rýži, přilijeme vývar a za občasného míchání rýži povaříme na mírném stupni. Asi za 20 minut, když je rýže měkká, přidáme připravený špenát a promícháme. Zatím připravíme na zbylém másle houby. Žampiony oloupeme, pokrájíme na plátky, osmahneme. Ochutíme solí a pepřem. Špenátovou rýži vložíme do pudinkové formičky a na talíř vyklopíme požadovaný tvar. Doplníme žampiony, sýrem a paprikou.


Fotky receptu Špenátové rizoto se žampiony:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Špenátové rizoto se žampiony
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !