250 g hovězí svíčkové
| 250 g kuřecích řízků
| 250 g kýty
| 3 ks cibule
| 150 g slaniny
| 3 ks papriky
| sýr Eidam
| olej
| sůl
| steakové koření
| šunka
Postup přípravy receptu Špíz bílé paní:
Všechny druhy masa nakrájíme na plátky, naklepeme a okořeníme solí a steakovým kořením. Šunku a sýr, nakrájíme na velmi tenké plátky, dáme na maso a zabalíme do válečku. Poté maso protkneme jehlou, proložíme slaninou, cibulí a paprikou. Na rozehřátém oleji opečeme po obou stranách a dáme na gril. Pečeme asi 10 minut. Špíz bílé paní podáváme s rýží nebo bramborovými kroketami a zeleninovým salátem.
Fotky receptu Špíz bílé paní:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!