Použité suroviny receptu Špíz z jehněčího masa s lilkem:
1 kg jehněčího masa
| 2 lilky
| po jedné zelené a červené paprice
| 2 pevná rajčata
| 4 cibule
| šťáva z poloviny citronu
| sůl, pepř
Postup přípravy receptu Špíz z jehněčího masa s lilkem:
Jehněčí maso nakrájíme na asi 4 cm velké kostky. Smícháme citronovou šťávu s 2 lžícemi olivového oleje, přelijeme maso a promícháme. Okořeníme pepřem a solí, přidáme pár plátků cibule. Necháme asi 5 hodin marinovat v ledničce.
Kousky masa střídavě napihujeme na jehlie s cibulí, paprikou, rrajčaty a lilkem. Grilujeme asi 10 minut. Podáváme horké.
Fotky receptu Špíz z jehněčího masa s lilkem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!