Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 31.01. 2025
Dnes má svátek Marika
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Špízy v křupavé bagetě

fotka Špízy v křupavé bagetě
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 20 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Špízy v křupavé bagetě:

2 šalotky  | 1 stroužek česneku  | 600 g mletého hovězího masa  | 1 žloutek  |  sůl  |  čerstvě umletý pepř  | 1 lžíce sladké papriky  | 3 lžíce slunečnicového oleje  | 1 rajče  | 1 velká bageta

Postup přípravy receptu Špízy v křupavé bagetě:

Šalotky omyjeme, očistíme, stroužek česneku oloupeme. šalotky nasekáme nadrobno, česnek prolisujeme. Šalotku i česnek smícháme s mletým masem, přidáme žloutek, osolíme, opepříme a přisypeme sladkou papriku. Směs důkladně prohněteme.
Navlhčenýma rukama vytvarujeme z masa 12 válečků, po třech je napícháme na špejle a potřeme olejem. Špízy opékáme na pánvi či pod grilem asi 10 minut ze všech stran dokřupava.
Rajče omyjeme a nakrájíme na plátky, bagetu rozdělíme na 4 kusy a podélně rozkrojíme. Špízy a rajčata vložíme do bagety. Můžeme je dozdobit petrželkou.


Fotky receptu Špízy v křupavé bagetě:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Špízy v křupavé bagetě
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !