Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Ryby - roční horoskop na rok 2025Ryby - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 25.02. 2025
Dnes má svátek Liliana
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Špízy z vepříka

fotka Špízy z vepříka
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 90 min
Hodnocení:  +++++++-__
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Špízy z vepříka:

500 g vepřového masa (na guláš)  | 1 červený paprikový lusk  | 1 zelený paprikový lusk  | 3 cibule  | 3 rajčata  |  mletá paprika (sladká i ostrá)  |  sůl, pepř  |  olej  |  hořčice  | 2 sklenice masového vývaru  | 1 sklenice červeného vína  |  kečup, rajský protlak  |  špízové jehly cca 22 cm dlouhé

Postup přípravy receptu Špízy z vepříka:

Cibuli oloupeme a nakrájíme. Papriky očistíme a zbavíme jadérek, nakrájíme na kousky (3 x 4 cm). Rajčata umyjeme, nakrájíme na osminky.
Maso osolíme, opepříme a okořeníme paprikou. Jehlu vezmeme do ruky a postupně napichujeme maso, papriku a rajče. Končíme i začínáme masem.
Ve velké pánvi rozehřejeme trochu oleje. Připravené špízy opečeme ze všech stran. Cibuli, zbylá rajčata, a papriku přidáme do pánve a také opečeme. Osolíme a ochutíme paprikou. Zalijeme červeným vínem, přidáme lžíci hořčice, protlaku a kečupu a dobře promícháme. Zalijeme vývarem, zakryjeme a asi hodinu dusíme.


Fotky receptu Špízy z vepříka:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Špízy z vepříka
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !