Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Léto - čas jahodLéto - čas jahod Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 25.06. 2025
Dnes má svátek Ivan
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Srbské vepřové řízky

fotka Srbské vepřové řízky
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 90 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Srbské vepřové řízky :

4 ks vepřové řízky  | 100g sterilovaného leča  | 1 ks cibule  | 2 dl smetany  | 1 lžíce hladké mouky  | 1 lžíce rajčatového protlaku  |  máslo  | dle chuti mletá paprika  | dle chuti sůl  |  olej

Postup přípravy receptu Srbské vepřové řízky :

Naklepané řízky na obvodu nařízneme, osolíme, prudce opečeme na obou stranách na rozehřátém oleji a přeložíme na nahřáté talíře. Olej od opékání slijeme, přidáme na pánvičku máslo a na kolečka nakrájenou cibuli, osmahneme ji, zasypeme moukou a mletou paprikou, osmahneme, zalijeme smetanou a povaříme. Po čtyřech minutách přidáme lečo, rajčatový protlak, sůl a dobře prohřejeme. Omáčku nalijeme na vepřové řízky.
Příloha - rýže.


Fotky receptu Srbské vepřové řízky :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Srbské vepřové řízky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !