Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 07.07. 2025
Dnes má svátek Bohuslava
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Srbský ajvar

fotka Srbský ajvar
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 20 min
Hodnocení:  +++_______
Počet hodnocení: 1

Použité suroviny receptu Srbský ajvar:

2 velké lilky  | 6-8 červených paprik  | citronová šťáva nebo ocet  | pepř, sůl  | trochu oleje

Postup přípravy receptu Srbský ajvar:

Zeleninu upečeme v troubě. Lilky během pečení propícháme vidličkou, aby se propekly. Upečené oloupeme a zbavíme jader. Potom zeleninu jemně usekáme nebo umeleme na masovém strojku. Směs podle chuti osolíme, opepříme a okyselíme. Můžeme zakapat olejem. Do Ajvaru je možno přidat i jemně pokrájený česnek a usekanou zelenou petrželku. Necháme proležet a mažeme na chléb s máslem.


Fotky receptu Srbský ajvar:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Srbský ajvar
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !