Borůvky - víte o nich všechno?Borůvky - víte o nich všechno? Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.08. 2025
Dnes má svátek Augustýn
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Srbský pasulj

fotka Srbský pasulj
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 90 min
Hodnocení:  +++++++-__
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Srbský pasulj:

40 dkg suchých fazolí  | 30 dkg cibule  | 4 stroužky česneku  | 2 kostky masoxu  | 1/2 kg uzených vepřových žebírek  | 1 feferonka  | 2 bobkové listy  | 10 znek pepře

Postup přípravy receptu Srbský pasulj:

Fazole dáme do nádoby s 1,5 l vody a necháme přes noc nabobtnat. Přidáme masox, nakrájenou cibuli, rozsekaný česnek, bobkový list, pepř, uzená žebírka a vaříme asi 1 hodinu. Když jsou fazole i maso měkké, vyndáme žebírka a maso z nich obereme. Do fazolí přidáme feferonku a pálivou papriku, přidáme asi 3 polévkové lžíce světlé jíšky a dosolíme. Do hotového pokrmu poté vložíme maso z žebírek. Podáváme s chlebem.


Fotky receptu Srbský pasulj:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Srbský pasulj
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !