Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Jiří Lábus v komedii MilionJiří Lábus v komedii Milion Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 21.11. 2025
Dnes má svátek Albert
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Srnčí ragú po revírnicku

fotka Srnčí ragú po revírnicku
Vložil:
Porcí:10
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 3

Použité suroviny receptu Srnčí ragú po revírnicku:

1 000 g předního srnčího krku  | 40 g másla  | 60 g kořenové zeleniny  | 10 zrnek pepře  | 6 zrnek nového koření  | 1 bobkový list  | 2 ks hřebíčky  | 2-3 lžíce octa  | 3-4 lžíce červeného vína  | 2 zrnka jalovce  | 1 lžíce švestkových povidel  | 1 špetky tymiánu  | 20 g cukru  | 10 g másla  |  jíška z 30 g másla a30 g mouky  | 1 ks citron

Postup přípravy receptu Srnčí ragú po revírnicku:

Přední srnčí maso nakrájíme na kostky. Do kastrolu dáme na máslo s trochou cukru zčervenat všechnu kořenovou zeleninu nakrájenou na menší kostičky, přidáme pepř, nové koření, bobkový list, tymián, hřebíček a nakrájené osolené maso. Vše společně dusíme do měkka. Maso vyjmeme a uchováme v teple. Do šťávy potom přidáme ocet, červené víno, jalovec, povidla, jíšku a srnčí ragú po revírnicku necháme dobře povařit.


Fotky receptu Srnčí ragú po revírnicku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Srnčí ragú po revírnicku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !