Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 31.01. 2025
Dnes má svátek Marika
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Srnčí žebírka

fotka Srnčí žebírka
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 65 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 7

Použité suroviny receptu Srnčí žebírka:

1-1,2 kg zvěřiny ze hřbetu  |  tuk  |  sardelová pasta  |  citr. kůra  |  okurka  |  petrželka  | 1/4 l smetany  | 2-3 lžíce bílého vína  |  sůl  |  pepř  |  mouka

Postup přípravy receptu Srnčí žebírka:

Hřbet naporcujeme. Naklepeme a kraje nařízneme. Osolíme, opepříme a prudce opečeme. Okurku a petrželku nadrobno nasekáme, přidáme do tuku z pečení zaprášeného moukou. Přidáme smetanu, srnčí žebírka a necháme přejít varem.


Fotky receptu Srnčí žebírka:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Srnčí žebírka
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles