Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.12. 2025
Dnes má svátek Miloslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Srnčí žebírka se žampiony

fotka Srnčí žebírka se žampiony
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 65 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Srnčí žebírka se žampiony:

1 kg srnčího hřbetu  | 2 lžíce oleje  | 60 g slaniny  | 1 dl bílého vína  | 120 g žampionů  | 10 g másla  |  celý pepř  |  bobkový list  |  tymián  |  sůl

Postup přípravy receptu Srnčí žebírka se žampiony:

Den před přípravou nasekáme z odblaněného srnčího hřbetu kotlety, částečně je odkostíme, lehce naklepeme, zalijeme dvěma lžícemi vína a olejem, přidáme koření a necháme v chladničce proležet. Druhý den je necháme dobře okapat, osolíme a prudce opečeme po obou stranách na rozehřátém oleji. Na másle osmažíme slaninu pokrájenou na hranolky a žampiony pokrájené na plátky a urovnáme na žebírka. Do oleje od opékání přidáme čtyři lžíce vody a víno, necháme přejít varem za stálého míchání, osolíme a podlijeme žebírka. Podáváme se smaženými bramborovými hranolky.


Fotky receptu Srnčí žebírka se žampiony:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Srnčí žebírka se žampiony
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !