Vánoční cukroví - nejoblíbenější recepty Vánoční cukroví - nejoblíbenější recepty Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 18.12. 2024
Dnes má svátek Miloslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Šťavnatá bublanina

fotka Šťavnatá bublanina
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 3

Použité suroviny receptu Šťavnatá bublanina:

300 g polohrubé mouky  | 200 g cukru krupice  | 5 vajec  | 250 ml oleje  | 250 ml vaječného koňaku  | 1 vanilkový cukr  | 1 prášek do pečiva  | 500 g vypeckovaných třešní  | 2 lžíce hrubé mouky

Postup přípravy receptu Šťavnatá bublanina:

Vejce vyšleháme s cukrem a vanilkovým cukrem do bohaté pěny. Snížíme rychlost šlehání a tenkým pramínkem přiléváme nejprve olej a potom vaječný likér (stále šleháme). Nejlepší a nejrychlejší je si vše předem připravit.
Do směsi prosijeme mouku s práškem do pečiva a dobře promícháme, nyní již ruční metlou.
Těsto nalijeme na vymazaný a vysypaný vyšší plech. Vypeckované třešně, které jsme zasypali polohrubou moukou a promíchali, rovnoměrně poklademe na povrch těsta.
Pečeme ve vyhřáté troubě při 175°C 30 minut.


Fotky receptu Šťavnatá bublanina:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Šťavnatá bublanina
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !