Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 31.01. 2025
Dnes má svátek Marika
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Šťavnatý cheeseburger

fotka Šťavnatý cheeseburger
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  +++-______
Počet hodnocení: 13

Použité suroviny receptu Šťavnatý cheeseburger:

250 g mletého masa  | 4 ks housek  | 2 ks žloutků  | 1 ks cibule  | 4 plátky eidamu  | 2 ks rajčat  | 4 lžičky hořčice  | 4 lžičky kečupu  | 1/2 hrníčku olivového oleje  | špetka pepře  | špetka soli

Postup přípravy receptu Šťavnatý cheeseburger:

Mleté maso smícháme se žloutky opepříme a osolíme. Vytvoříme z masové směsi placky. Olej si rozpálíme na pánvičce a položíme na něj masové placky. Maso pečeme zvolna z obou stran. Mezitím si rozkrojíme housky na půlky, spodní díl housky potřeme kečupem a horní díl potřeme hořčicí. Cibuli si oloupeme a nakrájíme na kolečka. Pár koleček cibule položíme na díl housky, který máme potřený kečupem. Rajčata si nakrájíme na kolečka. Hotové maso položíme na ten díl housky, který máme potřený kečupem, na maso poklademe plátky rajčat a na rajčata položíme plátek sýru. Přiklopíme vrchním dílem housky a dáme na 30 vteřin do mikrovlnky.


Fotky receptu Šťavnatý cheeseburger:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Šťavnatý cheeseburger
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !