Postup přípravy receptu Steak NEW YORK:
Plátky masa lehce naklepeme a opečeme po obou stranách na oleji doměkka. Dochutíme kořením na steaky a podle potřeby solí a pepřem. Kukuřici uvaříme ve smetaně, rozmačkáme, smícháme s bramborovou kaší a dochutíme solí a pepřem. Z rýžové mouky, kypřícího prášku a sodovky připravíme těstíčko, osolíme ho a opepříme podle chuti. Cibule rozkrojíme, vyjmeme z nich středy a uděláme košíčky. Namočíme je do připraveného těstíčka a v oleji smažíme do křupavá asi 2 minuty. Čerstvý špenát pokrájíme, podusíme se smetanou a naplníme jím cibulové košíčky. Rajčata nakrájíme na kostičky, smícháme s olivovým olejem, rozmačkaným česnekem a bylinkami. Steak na talíři obložíme bramborovou kaší, cibulovými košíčky a rajčaty s bylinkami. Polijeme vývarem z masoxu, do kterého jsme přidali 1 lžíci červeného vína a steak NEW YORK můžeme podávat.