1 kg klokaní maso
| na marinádu:
| 1/3 sklenky vinného octa
| 1/3 sklenky oleje
| 1/3 sklenky vody
| 6 hřebíčků
| 2 lžičky soli
| 3 bobkové listy
| 6 zrnek pepře
Postup přípravy receptu Steak z klokana :
Všechny suroviny na marinádu pečlivě promícháme, uvedeme do varu, 5 minut povaříme na malém plameni a necháme vychladnout. Klokaní maso nakrájíme na plátky přibližně 3 centimetry tlusté a zbavíme blan. Tak připravené klokaní maso zalijeme marinádou a odložíme na 2 dny do lednice. Pečeme na grilu nebo v troubě tak dlouho, jak máme rádi (krvavší kraceji - propečený déle). Dobrou přílohou jsou osmažené žampiony a salát.
Fotky receptu Steak z klokana :
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!