4 steaky z hovězí svíčkové nebo roštěnce
| 1 hlávka salátu enívie
| 1 svazek řeřichy
| 4 rajčata nakrájená na čtvrtky
| 4 velké nakládané okurky , nakrájené na plátky
| 4 jarní cibulky nakrájené na plátky
| 4 konzervovaná rozpůlená srdíčka artyčoku
| 170 g nakládaných žampionů nakrájených na plátky
| 12 zelených oliv
| 1/2 šálku francouzské zálivky
| sůl
| čerstvě mletý černý pepř
Postup přípravy receptu Steakový salát:
Steaky opepříme a grilujeme na horkém grilu nebo roštu asi 5 minut, dokud nebudou středně propečené. Jednou otočíme. Přikryjeme a necháme na teplém místě odležet. Smícháme listy salátu s ostatními přísadami kromě steaků a ochutíme francouzskou zálivkou. Rozdělíme salát na 4 talíře. Každý steak podélně nakrájíme a plátky naaranžujeme na salát. Posolíme a okořeníme.
Fotky receptu Steakový salát:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!