Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 07.11. 2024
Dnes má svátek Saskie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Štěpánské uzené

fotka Štěpánské uzené
Vložil:
Porcí:1
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Štěpánské uzené:

20 dkg uzeného(nejlépe libové krkovičky)  |  vejce  |  mouku  |  strouhanku  |  tuk na smažení

Postup přípravy receptu Štěpánské uzené:

Maso vcelku uvaříme skoro do měkka. Necháme vychladnout a za studena nakrájíme na plátky. Ty pak obvyklým způsobem v trojbalu vysmažíme. Štěpánské uzené podáváme s bramborovou kaší nebo s obyčejným bramborovým salátem.


Fotky receptu Štěpánské uzené:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Štěpánské uzené
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Stříbrňáky