Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Velikonoční beránek nejoblíbenější receptyVelikonoční beránek nejoblíbenější recepty Beran - roční horoskop na rok 2025Beran - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 300 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 16.04. 2025
Dnes má svátek Irena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Štěrbákový krém

fotka Štěrbákový krém
Vložil:
Porcí:3
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Štěrbákový krém :

250 g brambor  | 2 cibule  | 1 lžíce oleje  | 500 ml zeleninového vývaru  | 1 červená feferonka  | 200 g salátu štěrbáku  | 200 ml smetany  |  sůl, pepř  | 50 g šunky  | 2 lžíce nasekané pažitky

Postup přípravy receptu Štěrbákový krém :

Brambory nakrájíme na kostičky, cibuli nasekáme. Ve vyšším hrnci rozehřejeme olej. Zesklovatíme na něm cibuli a brambory. Přilijeme vývar. Feferonku najemno nasekáme a přidáme ji do polévky. Přikryté vaříme asi 20 minut. Štěrbák očistíme, na ozdobení ponecháme 4 listy, ostatní nahrubo nasekáme, přidáme do polévky a rozmixujeme. Přilijeme smetanu a prohřejeme. Osolíme a opepříme. Šunku nakrájíme na nudličky a stočíme ji do závitků. Polévku rozdělíme do talířů. Ozdobíme odloženými salátovými listy a šunkovými závitky. Posypeme pažitkou a podáváme.


Fotky receptu Štěrbákový krém :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Štěrbákový krém
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !