Postup přípravy receptu Štika se žampionovou nádivkou:
Štiku mírně osolíme po celém povrchu a břišní dutinu vysypeme směsí koření na ryby. Rohlík nakrájíme na kostičky, zvlhčíme ho mlékem a utřeme s vejcem a polovinou másla na hladké těstíčko. Ochutíme je solí, nasekanou petrželkou a podle potřeby zahustíme strouhankou. Žampiony očistíme, nakrájíme a podusíme na zbylém kousku másla. Vmícháme je do nádivky a vyplníme jí břišní dutinu štiky. Otvor zašijeme režnou nití, štiku položíme na olejem potřený pekáč a upečeme ve středně vyhřáté troubě za občasného podlévání vodou a potírání olejem smíchaným s rybím kořením. Štiku se žampionovou nádivkou podáváme s kolečky citronu a nakrájeným koprem.
Fotky receptu Štika se žampionovou nádivkou:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!