Použité suroviny receptu Šťovíková polévka dle Jaromíra Trejbala:
70 g másla
| 1 cibule (drobně nakrájená)
| 300 g oloupaných brambor(na kostky)
| 1/2 kostky masoxu
| 125 ml mléka
| 1 hrst šťovíku
Postup přípravy receptu Šťovíková polévka dle Jaromíra Trejbala:
Na másle osmahneme drobně nakrájenou cibuli, přidáme oloupané brambory, zalijeme 250 ml vody a osolíme. Dále přidáme masox a omyté listy šťovíku nebo špenátu. Vše povaříme asi 30 minut, rozmixujeme nebo prolisujeme přes jemné síto, zjemníme horkým mlékem a podáváme.
Fotky receptu Šťovíková polévka dle Jaromíra Trejbala:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!